Bozkır Armutlu Ayşe Veli Demiröz İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin, ailelerinin ve sosyal çevremizin eğitim ve öğretimlerinde, daima kaliteyi yüksek tutan sürekli değişen ve gelişen bir kurum olmak ve demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulun tüm olanaklarını topluma sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Armutlu Ayşe Veli Demiröz İlköğretim Okulu’nun misyonu; öğrencilerini hayatın her alanında sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, demokratik ve kaliteli eğitim için veli-öğrenci-öğretmen işbirliğine önem veren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: servis yoktur. Köy´e ulaşım aracı yoktur. ULAŞIM İÇİN ÖZEL ARAÇ ŞARTTIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://armutluavdio.meb.k12.tr

Adres - Armutlu Köyü Bozkır/KONYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köyün yerleşim yeri yüksek ve dağlık bir alandır. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 1540 metredir.

Adres - Armutlu Köyü Bozkır/KONYA

Ulaşım Sarıoğlan Kasabası:10km Bozkır Merkez:45km Konya Merkez:90km Güneysınır Merkez:27km Çumra:65km Seydişehir:100km

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyde kiralık ev olmadığından Öğretmenler 10 km uzaklıktaki Sarıoğlan kasabasından ev kiralayıp kalabilmektedir. Öğretmenler kendi arabaları ile geliş-gidiş yapmaktadırlar. Öğretmen ve Köy servisi yoktur. ULAŞIM İÇİN ÖZEL ARAÇ ŞARTTIR. Sarıoğlan Kasabası: 10 km Bozkır Merkez: 45 km Konya Merkez: 90 km Güneysınır Merkez: 27 km Çumra 60 km